رشد ۱۱ درصدی بازدید گردشگران نوروزی از قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، نادر محمدی با بیان اینکه بیش از ۲۵۰ هزار بازدید از جاذبه‌های گردشگری قزوین صورت گرفت، اظهار کرد: میزان بازدید گردشگران از جاذبه های گردشگری قزوین ۱۱ درصد رشد داشته است.

وی افزود: کاروانسرای سعدالسلطنه، مجموعه دولتخانه صفوی و موزه‌های مستقر در این مجموعه، آستان مقدس امامزاده‌حسین (ع)، منطقه الموت و پل معلق آوج در صدر بازدیدها قرار داشته‌است.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی استان قزوین با اشاره به آمار اقامت مسافران اظهار کرد: طی این مدت همچنین ۲۴ هزار و ۱۳۶ مسافر در مراکز اقامتی رسمی و غیررسمی استان اقامت داشته‌اند.

او خاطرنشان کرد: در راستای خدمات‌رسانی شایسته به میهمانان ورودی به استان نیز طی این مدت ۷۲۹ بازدید مشترک از تاسیسات گردشگری سطح استان صورت گرفته و ۳۸۳ مورد تذکر شفاهی، ۱۰ مورد اخطار کتبی به‌منظور بهبود نحوه ارائه خدمات و رفع نواقص و ۱۷ مورد تشویق نیز به‌دلیل ارائه خدمات مطلوب به مدیران واحدها ابلاغ شده‌است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا